Selge brudekjole

Jeg vil gjerne hjelpe deg å selge din brukte brudekjole!

Gjenbrud kjøper ikke brudekjoler, men er et forenklende mellomledd som formidler salg mellom private selgere og kjøpere, også kjent som kommisjons-salg.

Det fungerer da sånn at du sender eller leverer kjolen til Gjenbrudsalongen i Vestby. Jeg tar bilder og legger ut annonse på mine kanaler, og tar imot interesserte kjøpere for prøving. For dette tar jeg et servicehonorar på 350,- betalt i forkant. Om du vil ha egen Finn-annonse koster dette 160,- ekstra.

Ved salg tar Gjenbrud 35 % (minimum 500,-) av salgssummen i kommisjon. (For tilbehør tas det kun kommisjon.)

I utgangspunktet ønsker jeg å ta inn alle slags brudekjoler, så lenge de er hele og rene, men jeg er dessverre nødt til å ta hensyn til plass og arbeidskapasitet. Send meg en epost eller melding med bilde og litt info om kjolen før du fyller ut kontrakt og sender avgårde kjolen.

Rengjøring/Rens: Av hygienehensyn skal brudekjolen være rengjort, aller helst renset. Mange flekker kan fjernes hjemme i vasken med mild såpe, men bryllupsdagen er en intens dag, uansett hvor kort den er, og svetteflekker blir ikke synlige før de har satt seg i stoffet. Jeg anbefaler derfor å få kjolen rengjort så fort som mulig etter bruk!
Gjenbrud kan ta imot kjoler som ikke er renset, og ta jobben med rengjøring/rens, men tar ikke ansvar for mislykket rensing, og selger dekker selv utgiftene (2000,-).

Prissetting: Det er enklere å få noen tusen for en brukt brudekjole når potensielle kjøpere kan komme og prøve den i salong, sammen med flere andre, enn når den selges fra privathjem eller via Finn. Dessverre synker brudekjoler fort i verdi. Halv pris av ny pris er vanlig utgangspunkt dersom kjolen er hel, ren og av nyere årsmodell, etter noen år må man nok trekke fra mer. Jeg gir gjerne råd om hva som er realistisk pris.

Overhending: Kjolen kan leveres personlig hos Gjenbrud i Vestby (tid avtales på epost eller melding),- eller sendes i posten for eiers regning (135,- med forsikret og sporet Norgespakke fra Posten).
Sendes da til Gjenbrud c/o Kristine Grønningsæter, Kroerveien 26, 1540 Vestby.

Retur: Du kan når som helst avslutte kontrakten. Etter 1 år får du valget mellom å hente kjolen eller å få den tilsendt i Posten, mot dekning av transportkostnader (135,-)

Hvor fort blir kjolen solgt?: Det er helt umulig å si. Det handler om å finne rett kjole til rett brud, og det kan gå både fort og sakte. Kontrakten skrives for ett år av gangen, og garanterer ikke at brudekjole din blir solgt.

Ta kontakt dersom du har noen spørsmål, helt uforpliktende.